Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Naouseika-Nea: Το αστέρι της Βεργίνας έφτασε στην .... Αφρική !!!

Συνεχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου και να φωτογραφίζεται σε διαφορετικές πόλεις ανά τον κόσμο το ξυλόγλυπτο αστέρι της Βεργίνας. Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε στην πόληBlida της Αλγερίας , στην Αφρική. 
Δεν έχει λίγους μήνες που δόθηκε η ιδέα στον δημιουργό του ξυλόγλυπτου αστεριού της Βεργίνας , να φωτογραφίσει το δημιούργημα του σε όσες περισσότερες χώρες στον κόσμο γίνεται και ήδη έχει φωτογραφηθεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες , στην Ασία , στην Ιαπωνία , στην μακρινή Αυστραλία και τώρα στην Αφρική .

Στην σελίδα στο Facebook Δημιουργίες σε ξύλο - Woodcrafts μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό , με το ξυλόγλυπτο αστέρι της Βεργίνας να φωτογραφίζεται στα σημαντικότερα σημεία των πόλεων που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

 
Δημιουργίες σε ξύλο - Woodcrafts
Το αστέρι της Βεργίνας , σκαλισμένο σε ξύλο . Καθώς και πυρογραφίες του Μέγα Αλέξανδρου και του...

Προβολή στη διεύθυνση www.f... 
Προεπισκόπηση από Yahoo

Όσοι είναι λάτρεις των ταξιδιών και το επόμενο διάστημα πρόκειται να κάνουν κάποιο ταξίδι σε χώρες της Αμερικής και θέλουν να συμβάλουν στη φωτογράφηση του αστεριού της Βεργίνας , ας επικοινωνήσουν με ένα μήνυμα στην σελίδα στο facebook Δημιουργίες σε ξύλο - Woodcrafts .







πηγή : http://thessbomb.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks