Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πέλλα: Όταν έβγαζε τα ρούχα της μπροστά στον υπολογιστή δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα θα επακολουθούσαν !!



Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τα όσα έζησε τους τελευταίους μήνες… Δράστης και θύμα «γνωρίστηκαν», σύμφωνα με πληροφορίες, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας, που λειτουργεί στα πρότυπα του facebook.
Γεωργιανοί και οι δύο με ελληνική υπηκοότητα, οι διαδικτυακοί φίλοι άρχισαν να συνομιλούν μέσω internet από τον περασμένο Οκτώβριο.
Κάποια στιγμή η σχέση τους… ανέβηκε επίπεδο και άρχισαν να συνομιλούν και μέσω βιντεοκλήσεων με το γνωστό πρόγραμμα skype.
Με τη βοήθεια της κάμερας στους υπολογιστές τους είχαν την ευκαιρία να βλέπει ο ένας τον άλλον κατά τη συνομιλία. Ετσι άρχισε να χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Ο νεαρός όμως, όπως αποδείχτηκε, είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του. Βλέποντας ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της 37χρονης, πήρε το θάρρος να της ζητήσει να γίνει πιο αποκαλυπτική κατά τη συνομιλία τους! Οπως φαίνεται, ο αρχικός δισταγμός και οι όποιες αντιστάσεις της κάμφθηκαν και άρχισε να βγάζει ολοένα και περισσότερα ρούχα. Εν αγνοία της την τραβούσε φωτογραφίες με ένα απλό πρόγραμμα στον υπολογιστή και η 37χρονη άρχισε να ζει τον εφιάλτη με τους πρώτους εκβιασμούς.
«Θέλω χρήματα για να μην ανεβάσω τις φωτογραφίες σου στο internet και να μην τις στείλω στους συγγενείς σου» της είπε σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.
Η κοπέλα δεν πείστηκε και τότε ο δράστης ανέβασε για λίγο τις φωτογραφίες στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης! Εντρομη τον παρακάλεσε να τις ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ και άρχισε να καταθέτει στον τραπεζικό του λογαριασμό τα χρήματα που της ζητούσε.
Συνολικά του έδωσε 4.000 ευρώ, ενώ του έστειλε και μερικά κοσμήματα, τα οποία εκείνος πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο. Ο νεαρός ζητούσε και άλλα χρήματα, καθώς ήθελε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αγοράσει αυτοκίνητο.
Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι για την 37χρονη, που απευθύνθηκε στο τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ψηφιακά ίχνη του νεαρού και τον συνέλαβαν στη Σκύδρα, όπου κλείστηκε το ραντεβού για να πάρει επιπλέον 3.000 ευρώ. Λίγο πιο κάτω ήταν και ένας 19χρονος φίλος του, τον οποίο είχε πάρει για προστασία.
read more "Πέλλα: Όταν έβγαζε τα ρούχα της μπροστά στον υπολογιστή δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα θα επακολουθούσαν !!"

Η πιο γελοία Καταδίωξη που έχετε δει Ποτέ (Βίντεο)



Αυτή είναι ίσως η πιο γελοία καταδίωξη που έχετε δει ποτέ…
Η αστυνομία του Μίσιγκαν των ΗΠΑ χρησιμοποίησε 11 περιπολικά για την καταδίωξη του 28χρονου Richard Shear με Μετατραυματική Διαταραχή Άγχους (PTSD) ο οποίος επέβαινε σε σκούτερ.
Ναι, και όμως είναι αλήθεια.
Αυτό δεν το έχουμε δει, ούτε στις πιο τρελές κωμωδίες του κινηματογράφου.


                     

πηγή

read more "Η πιο γελοία Καταδίωξη που έχετε δει Ποτέ (Βίντεο)"

''Βραχιόλια και Κολιέ'' : Δείτε την νέα Κολεξιόν !!!































Η κρίση γεννάει ιδέες, φέρνει έμπνευση, ολοκληρώνεται με δημιουργία. 
Αυτό είναι το motto της Λίνας . Το motto μιας γυναίκας που σκέφτηκε, και βρήκε λύση να ανταποκριθεί στα σημερινά δεδομένα. Στην αρχή ως Hobby και δοκιμή, πάντα όμως με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, εξελίχθηκε σε μια γόνιμη επιχείρηση που αναπτύσσεται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο.  Ετσι δημιουργήθηκε η επιχείρηση
«Βραχιόλια και Κολιέ».
Τα υλικά που χρησιμοποιεί  είναι κυρίως το ορειβατικό κορδόνι , τα βαμβακερά νήματα και οι αλυσίδες εμπλουτίζοντας την γκάμα με δέρματα, suede, επίχρυσα μεταλλικά στοιχεία, χάντρες, κρύσταλλα πέρλες και οτιδήποτε άλλο μπορεί στο μυαλό της  να δημιουργήσει ένα αρμονικό και συγχρόνως ιδιαίτερο αποτέλεσμα. 
Η συμβουλή που έχει να μας δώσει η Λίνα ως σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι να φοράμε κάτι όχι μόνο γιατί είναι μόδα αλλά γιατί νιώθουμε όμορφα μέσα από αυτό. Δεν χρειάζονται υπερβολές και ακρότητες. Αναδείξτε τα κοσμήματα σας με minimal ρούχα και κερδίστε το στοίχημα του style και του glam.
Ο καθένας μπορεί να επιλέξει το κόσμημα που επιθυμεί από την σελίδα Βραχιόλια και Κολιέ  στο Facebook : https://www.facebook.com/vraxioliakaikolie/timeline  ή στέλνοντας μήνυμα στο 
e-mail:  linatoup@yahoo.gr 
Όλα τα κομμάτια είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα, προσαρμόζονται και μεταλλάσσονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών και αποστέλλονται με courier με αντικαταβολή μέσα σε 3 ημέρες. 

Αξίζει να έχετε και εσείς ένα κομμάτι της Λίνας στη συλλογή σας . . . !
read more "''Βραχιόλια και Κολιέ'' : Δείτε την νέα Κολεξιόν !!!"

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Δείτε : Η Eλληνίδα με τα περισσότερα like στο Facebook !



Κατά πολλούς αποτελεί την ομορφότερη Ελληνίδα και όχι άδικα.


Το όνομα αυτής, Ρία Τσίγα... Η γυναίκα με τα περισσότερα likes στο facebook αλλά και την απόλυτη φυσική ομορφιά ξαναχτυπάει με νέες φωτογραφίες. 

Απολαύστε την:



 





 



 
read more "Δείτε : Η Eλληνίδα με τα περισσότερα like στο Facebook !"

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

''Γκρέμισαν'' το Public , οι fans του Παντελή Παντελίδη !!!


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ , ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ , ΣΤΟ Νο.1 ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 
'' PUBLIC '' , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ : Naouseika Nea.
ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΚΑΘΙΣΜΑ !!!
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ , ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ FAN CLUB ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ (ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ''ΧΡΩΜΑ'' ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.


ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Naouseika Nea , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ) , ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ :
ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΕ , ALADDIN - LOURIS , ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ ΒΕΡΟΙΑΣ , PIZZA JORDANI , ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ , ''ΟΜΟΝΟΙΑ'' , ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ'' , ΣΤΕΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ/ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) , Δημιουργίες σε ξύλο - Woodcrafts , ifresh.gr , Fashion is / Νatasa Bougiaka
ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ 1 ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ !


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ :
3 AYΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ , 1 ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ PUBLIC , 2 ΓΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE : ''BΡΑΧΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΕ'' , 1 TRENDY ΤΣΑΝΤΑ AΠΟ ΤΟ
'' FASHION IS / NATASA BOUGIAKA '' KAI 1 ΦΙΑΛΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.



ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ , ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ , ΟΤΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.





read more "''Γκρέμισαν'' το Public , οι fans του Παντελή Παντελίδη !!!"

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΡΩΣΕ Η Β'ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ !



ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. 
ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
'' ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ '' ΤΗΣ Β'ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ
ΟΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ,  ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ  ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΑΞΙΟΙ !!!!

read more "ΣΑΡΩΣΕ Η Β'ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ !"

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΤΟ '' ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ''



ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΙΚΑ !!!!!

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΝΟΣ - ΜΑΚΗΣ ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ !!!!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ '' ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ '' ΣΤΗΝ  ΟΔΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28 ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ , ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ !!!!!
 
ΠΟΤΕ ???? ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/10 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Τηλ. Κρατήσεων :  23320 .29132 
Κινητό :  
6977.710006
read more "ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΤΟ '' ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ''"

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Νέες ''Δημιουργίες '' στο Κρεοπωλείο ΒΑΛΑΝΤΗΣ !


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ , ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ , ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ '' ΒΑΛΑΝΤΗΣ '' ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΧΡ. ΛΑΝΑΡΑ 16.




Στον διαδικτυακό αέρα είναι η φθινοπωρινή... meatcollection του κρεοπωλείου ''Βαλάντης''.
Σε πολλά σχέδια, χρώματα και...γεύσεις, αξίζει να δοκιμάσετε τις γκουρμέ, αλλά και παραδοσιακές δημιουργίες . 
Κρεοπωλείο Βαλάντης : Τέσσερις γενιές παράδοσης στο νόστιμο και ποιοτικό κρέας, από ζώα γεννημένα και μεγαλωμένα σε φάρμες της Βόρειας Ελλάδας.


ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ '' ΒΑΛΑΝΤΗΣ ''
ΧΡ.ΛΑΝΑΡΑ 16 , ΝΑΟΥΣΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 23320 23 383
INTERNET : www.kreopolio-valantis.gr

read more "Νέες ''Δημιουργίες '' στο Κρεοπωλείο ΒΑΛΑΝΤΗΣ !"

Τραγωδία στην άσφαλτο.Νεκρά δύο παιδιά 16 και 20 χρονών !

Νεκρά δύο παιδιά 16 και 20 χρονών στην άσφαλτο



Οδηγούσαν μηχανάκι με σβηστά φώτα και δεν τους είδε ο οδηγός ..
ενός αυτοκινήτου !

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με δυο παιδιά νεκρά, ηλικίας 16 και 20 ετών, ενώ τραυματίας είναι και ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr οι δυο κολλητοί φίλοι νωρίς το βράδυ έκαναν κόντρα με τα μηχανάκια, στον κεντρικό δρόμο της Μαριολάτας, που συνδέει τη κοινότητα με την Λιλαία και το Πολύδροσο.

Δυστυχώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχαν σβηστά τα φώτα τους, με αποτέλεσμα ο 21χρονος οδηγός του κίτρινου Fiat Bravo, να μην τους αντιληφθεί.
read more "Τραγωδία στην άσφαλτο.Νεκρά δύο παιδιά 16 και 20 χρονών !"

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΡΩΣΕ Η Β'ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ !


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ  ΓΙΑ ΤΑ 102α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
'' ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ '' ΤΗΣ Β'ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ
ΟΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ  κ.ΟΡΦΑΝΟΥ ,
Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ , Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ  ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.




read more "ΣΑΡΩΣΕ Η Β'ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ !"

Σάρωσε η '' ΕΚΔΡΟΜΗ'' απο το 1ο κιόλας επεισόδιο !!!


ΣΑΡΩΣΕ απο το 1ο κιόλας επεισόδιο , η ''ΕΚΔΡΟΜΗ'' του ΑΝΤ1 !!! 
Απόψε στις 22:15μ.μ ξεκίνησε η σειρά που γυρίστηκε στις υπέροχες πλαγιές της Νάουσας και όπως φαίνεται θα καθηλώσει πολύ κόσμο στα σπίτια του , τις Τετάρτες !!!!


Tα like και τα σχόλια στην επίσημη σελίδα του ANT1 στο Facebook , πέφτουν βροχή και εκατοντάδες κόσμου μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την καινούρια σειρά.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ 1 .... '' ΕΚΔΡΟΜΗ '' ????



read more "Σάρωσε η '' ΕΚΔΡΟΜΗ'' απο το 1ο κιόλας επεισόδιο !!!"

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Θέλω Να Πονέσεις : Ακούστε το νέο τραγούδι απο τον Σάκη Πρίαμο !!!


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !!!!
'' Θέλω Να Πονέσεις '' , τιτλοφορείται το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε σήμερα στο Διαδίκτυο απο τον νεαρό και ταλαντούχο τραγουδιστή , Σάκη Πρίαμο.
Τους στίχους και την μουσική , επιμελήθηκε ο ίδιος ο καλλιτέχνης και η ενορχήστρωση έγινε απο τον Στέλιο Χρόνη. 
Επίσης στο τραγούδι συμμετέχουν , o μαέστρος του Βασίλη Καρρά , κ.Γιάννης Γκιούρας 
(Μίξη-Μάστερινγκ) και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Γιάννης Διαμαντίδης.
        
                                                                            ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!

                ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ :

        

Πηγή : Youtube (Xronis MuzicC)

▶Like Facebook Page: https://www.facebook.com/xronismuzic
Για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις νέες κυκλοφορίες...!
read more "Θέλω Να Πονέσεις : Ακούστε το νέο τραγούδι απο τον Σάκη Πρίαμο !!!"

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Καλεσμένος κατέβασε live το φόρεμα της παρουσιάστριας και ... έμεινε γuμνή !




Σε λίγο μπορεί ...
να δούμε σε ζωντανή σύνδεση παρουσιαστές να το… κάνουν. 
Η εκπομπή της συγκεκριμένης ξεκίνησε τη σεζόν αλλά δυστυχώς τα νούμερα δεν είναι καθόλου καλά.  
H Maria Lapiedra σύζυγος του Juan Laporta προέδρου της Μπαρτσελόνα, μένει στην κυριολεξία ολόγυμνη μπροστά στο κοινό της εκπομπής της, σε ζωντανή μετάδοση.


                       
read more "Καλεσμένος κατέβασε live το φόρεμα της παρουσιάστριας και ... έμεινε γuμνή !"

Νέα μοναδική προσφορά 3ημέρου απο τον '' ΚΟΚΟΡΑΚΚΑ '' !



ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 
'' ΚΟΚΟΡΑΚΚΑΣ'' ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 11, ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ , ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14  , ΤΕΤΑΡΤΗ 15  ΚΑΙ   ΠΕΜΠΤΗ 16 OKTΩΒΡΙΟΥ ,  
ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ 

απο 6,90 ευρώ   ΜΟΝΟ 5,50 ευρώ / κιλό

Τηλ. Επικοινωνίας :  
2332 110 170 (Σταθερό)
6974 335 699 (Κινητό)
 




read more "Νέα μοναδική προσφορά 3ημέρου απο τον '' ΚΟΚΟΡΑΚΚΑ '' !"

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ''VOICE LIVE STAGE'' O MAKΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ !!!


Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ , ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ 
'' VOICE LIVE STAGE ''.
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ''VOICE LIVE STAGE'' ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.

ΧΟΡΟΣ , ΚΕΦΙ , ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ , ΑΨΟΓΟ ΣΕΡΒΙΣ , ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ :







THΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 6975 855150 (κινητό) 
2310 533 332 (σταθερό)



read more "ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ''VOICE LIVE STAGE'' O MAKΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ !!!"

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

2 φιλενάδες στην Πάτρα , '' βγάζουν τα μάτια τους '' πάνω σε μπάρ !!

Την φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξε ένας πελάτης σε κάποιο μπαρ της Πάτρας.
Οι δυο φιλενάδες ήρθαν στο τσακίρ κέφι και είπαν να μαγνητίσουν τα βλέμματα των θαμώνων…με τον σεξουαλικό τους χορό.
Δείτε τη φωτογραφία : 


read more "2 φιλενάδες στην Πάτρα , '' βγάζουν τα μάτια τους '' πάνω σε μπάρ !!"

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Δείτε : Τα πρόσωπα της τραγωδίας στον Βόλο ! Τριήμερο πένθος κήρυξαν οι ένοπλες δυνάμεις !



Θρήνος δίχως τέλος για τους τρεις στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης βαρέων όπλων σε πεδίο βολής της Μαγνησίας (Μελισσάτικα). 

Γιος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ ήταν ο ένας από τους τρεις νέους που έχασαν τη ζωή τουςΣτο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Πάτρας έπειτα από την είδηση ότι το ένα από τα τραγικά θύματα ήταν ο 19χρονος Φώτιος Ανδρικόπουλους με καταγωγή από την Πάτρα. 

Ο αδικοχαμένος νεαρός Δεκανέας, σύμφωνα με δημοσίευμα του patrastimes.gr, ήταν γιος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Κώστα Ανδρικόπουλου που εργάζεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών











Το δεύτερο θύμα


Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το δεύτερο θύμα της έκρηξης είναι ο 34χρονος Επαγγελματίας Οπλίτης - Λοχίας Αναστάσιος Μεζάλας, γιος του συνεργάτη του Πάνου Καμμένου και του κόμματός του στην Κέρκυρα, Δημήτρη Μεζάλα. Ήδη στον προσωπικό του λογαριασμό στον διαδικτυακό ιστότοπο του facebook, φίλοι και συνεργάτες του εκφράζουν τη λύπη τους για τον άδικο χαμό του 34χρονου.



Τραγική ειρωνεία: σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια του Αναστάσιου Μεζάλα προ μηνών είχε βυθιστεί στο πένθος μετά την απώλεια της μητέρας του άτυχου νέου που έχασε την Τρίτη τη ζωή του. 

Το τρίτο θύμα είναι ο 33χρονος Επαγγελματίας Οπλίτης - Λοχίας Γεώργιος Ορφανίδης.

Οι σοροί των τριών ανδρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Λάρισας, το απόγευμα της Τρίτης για τη διενέργεια ιατροδικαστικών εξετάσεων, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να μεταφερθούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Διαταγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης


Το υπουργείο Άμυνας διέταξε άμεση Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας που προκάλεσε η έκρηξη σωλήνα όλμου στις 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης στο Πεδίο Ασκήσεων «ΓΛΑΦΥΡΩΝ» Μαγνησίας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα ίσως οφείλεται σε αστοχία υλικού, αλλά όλα θα φανούν αφού εξετάσουν τα στοιχεία οι αρμόδιοι εμπειρογνώμονεςΤο δυστύχημα σημειώθηκε κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού με όλμους 81 χιλιοστών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα ίσως οφείλεται σε αστοχία υλικού, αλλά όλα θα φανούν αφού εξετάσουν τα στοιχεία οι αρμόδιοι εμπειρογνώμονες.

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν ο 33χρονος Επαγγελματίας Οπλίτης Λοχίας, ο 34χρονος Επαγγελματίας Οπλίτης Λοχίας και ο 19χρονος Δεκανέας από την Πάτρα. Παράλληλα από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα ο Υπολοχαγός (ΠΖ) Κ.Β. 30 ετών, ο οποίος διεκομίσθη εσπευσμένα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Στον τόπο της τραγωδίας έχουν μεταβεί ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Στρατοδικείου Λάρισας. Ήδη, η πολιτική και στρατιωτική Ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θανόντων, ενώ ο υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος κήρυξε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ

Το Γενικό Επιτελείο στρατού εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό. 

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης
  
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 07 Οκτωβρίου 2014, περί τις 13:30, στο Πεδίο Ασκήσεων «ΓΛΑΦΥΡΩΝ» Μαγνησίας, κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού με όλμους 81 χιλιοστών, διερράγη ο σωλήνας του όλμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Επαγγελματία Οπλίτη Λοχία (ΠΖ) Γ.Ο. 33 ετών, του Επαγγελματία Οπλίτη Λοχία (ΠΖ) Α. Μ. 34 ετών και του Δεκανέα (ΠΝ) Φ.Α. 19 ετών και τον βαρύ τραυματισμό του Υπολοχαγού (ΠΖ) Κ.Β. 30 ετών.

Ο τραυματίας Αξιωματικός διεκομίσθη στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Επί τόπου έχουν μεταβεί ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Στρατοδικείου Λάρισας και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τις αρμόδιες Στρατιωτικές Αρχές.

Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θανόντων».

Πρώτες εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας...

Πηγή βίντεο: astratv

Η κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Στρατού Ξηράς ήταν άμεση. Η περιοχή όπου σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τρεις στρατιώτες, αποκλείστηκε, ενώ επιτόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το «Πεδίον Βολής Γλαφυρών», όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό
Το «Πεδίον Βολής Γλαφυρών», όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό


Με κόκκινο κύκλο οι οικισμοί Μελισσάτικα και Γλαφυρές
Με κόκκινο κύκλο οι οικισμοί Μελισσάτικα και Γλαφυρές



Στο χειρουργείο ο υπολοχαγός
Ύστερα από την πραγματοποίηση εξετάσεων για την αιμοδυναμική κατάσταση του τραυματία, δόθηκε εντολή για την εισαγωγή του στο χειρουργείο, προκειμένου να του αφαιρεθεί θραύσμα από τη δεξιά κοιλιακή χώρα.

To Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου
To Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου


Το ΓΕΣ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ο υπολοχαγός χειρουγήθηκε και είναι ενθαρρυντικό ότι όπως είπαν οι γιατροί δεν έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό του όργανο: Υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση κατά την οποία του αφαιρέθηκε ένα θραύσμα τριών εκατοστών και όπως αναφέρεται, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο. 

Παράλληλα, πηγές μέσα από το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ανέφεραν πως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη φροντίδα του τραυματία.

Τριήμερο πένθος

Η είδηση προκάλεσε συναγερμό στο Υπουργείο Άμυνας, με τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο να κηρύσσει τριήμερο πένθος.

Παράλληλα, έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Άμυνας Ι. Λαμπρόπουλο και τον αρχηγό του ΓΕΣ, αντιστράτηγο Χρήστο Μανωλά, να μεταβούν άμεσα με ελικόπτερο στον τόπο της τραγωδίας, προκειμένου να συντονίσουν τις έρευνες των εμπειρογνωμόνων. Επιπλέον, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ζήτησε να υπάρξει εκτενής έρευνα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Η στρατιωτική εγκατάσταση, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, βρίσκεται μεταξύ των οικισμών Μελισσιάτικα και Γλαφυρές Μαγνησίας. Εντός της συγκεκριμένης περιοχής πραγματοποιούνται πολύ συχνά ασκήσεις μηχανοκίνητων μονάδων του Στρατού Ξηράς στο πλαίσιο ενεργειών για τη διατήρηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το πεδίο βολής όπου εξελίχθηκε η τραγωδία



















πηγή
read more "Δείτε : Τα πρόσωπα της τραγωδίας στον Βόλο ! Τριήμερο πένθος κήρυξαν οι ένοπλες δυνάμεις !"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks