Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μπάχαλο στο Βερολίνο! Κάποιος ανεγκέφαλος τερμάτισε πριν από τον παγκόσμιο πρωταθλητή !



Όταν κάποιος αθλητής σημειώνει παγκόσμιο ρεκόρ, το μόνο βέβαιο είναι πως δεν βλέπει καμία... πλάτη μπροστά του. Συγκεκριμένα, όταν πρόκειται για δρομικό αγώνισμα, απομένει μόνος στη μάχη με το χρονόμετρο και από τη στιγμή που το... κερδίζει, οι αντίπαλοι είναι όλοι πίσω του. Λάθος. Τουλάχιστον όχι στην περίπτωση του Wilson Kipsang.

Όταν ο Κενυάτης δρομέας έσπασε τα χρονόμετρα στο μαραθώνιο του Βερολίνου την Κυριακή, δεν ήταν ο πρώτος που τερμάτισε! Το μπάχαλο προκάλεσε ένας ανεγκέφαλος, ο οποίος θεώρησε σωστό να πεταχτεί μπροστά στο δρομέα στα τελευταία μέτρα.

O συγκεκριμένος φορούσε μία μπλούζα που διαφήμιζε ιστοσελίδα για την πορνεία. Βλέποντας τον Kipsang να καλπάζει προς τον τερματισμό και το παγκόσμιο ρεκόρ, πετάχτηκε από το χώρο των θεατών μέσα στη διαδρομή και έκοψε την κορδέλα πριν από τον δρομέα! Βέβαια συνέχισε να τρέχει γιατί αμέσως άρχισαν να τον κυνηγούν οι άνθρωποι της ασφάλειας του αγώνα!

πηγή : http://www.stivoz.com/content.php?3118
read more "Μπάχαλο στο Βερολίνο! Κάποιος ανεγκέφαλος τερμάτισε πριν από τον παγκόσμιο πρωταθλητή !"

Τροχαίο στην Αλεξάνδρεια – τραυματίστηκε αστυνομικός !

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο (21:00) στην Αλεξάνδρεια. Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο έβγαινε από την οδό Βιζυηνού στην Ελ. Βενιζέλου, εμβόλισε αστυνομική μηχανή ρίχνοντας τον αστυνομικό στο έδαφος και τραυματίζοντάς τον.
φωτογραφία 4Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.


Δείτε τις εικόνες και το βίντεο από τον τόπο του συμβάντος.

read more "Τροχαίο στην Αλεξάνδρεια – τραυματίστηκε αστυνομικός !"

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Άγρια συμπλοκή για τον έρωτα μιας 14χρονης!

Στο νοσοκομείο οδήγησε έναν νεαρό Βούλγαρο που διαμένει στην περιοχή του Τραγανού ο έρωτας για την 14χρονη γειτόνισσά του!


Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το τελευταίο διάστημα ο νεαρός φλέρταρε τη 14χρονη κοπέλα. Όταν όμως η οικογένεια του κοριτσιού το πληροφορήθηκε τα «αίματα» δεν άργησαν να «ανάψουν».

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο εξάδελφος της κοπέλας, έπειτα από έντονο καβγά, χτύπησε τον νεαρό στο κεφάλι με σιδηρολοστό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Το άγριο επεισόδιο ανάμεσα στις δύο οικογένειες σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο κέντρο του Τραγανού κοντά στο δημοτικό σχολείο, με την οικογένεια της κοπέλας να υποστηρίζει ότι ο νεαρός τη βίασε.

Αυτός όμως, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των περιοίκων, υποστήριζε ότι δεν είχε αγγίξει τη νεαρή κοπέλα και πως το ενδιαφέρον του είχε περιοριστεί απλά στο φλερτ.

Παρά τις εξηγήσεις ωστόσο του νεαρού η συμπλοκή δεν απεφεύχθη, με τον εξάδελφο της 14χρονης να του καταφέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό! Ο νεαρός διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο άτυχος νέος, από το «κρεβάτι του πόνου», φέρεται να ήρθε σε επαφή με την οικογένεια της 14χρονης ζητώντας, αφού τον τραυμάτισε ο ξάδελφος της κοπέλας, να του καλύψουν τα έξοδα της νοσηλείας καθώς ο ίδιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Ωστόσο, τα περισσότερα από τα μέλη της οικογένειας της 14χρονης έχουν ήδη φύγει από το Τραγανό… 

πηγή : patrisnews.com
read more " Άγρια συμπλοκή για τον έρωτα μιας 14χρονης!"

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος - Κασιδιάρης - Παναγιώταρος !

Από τις 5 τα ξημερώματα ξεκίνησαν οι συλλήψεις βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται ο αρχηγός του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γ. Λαγός και ο υπεύθυνος της οργάνωσης της Χ.Α. Νίκαιας Κ. Πατέλης. Επίσης έχουν συλληφθεί εννέα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Μόνος παραδόθηκε ο Παναγιώταρος
1976022.jpg
Λίγο πριν τις 10 το πρωί μόνος του παραδόθηκε ο Η. Παναγιώταρος, ο οποίος φτάνοντας στην ΓΑΔΑ ειρωνεύτηκε τους φρουρούς λέγοντας "Πείτε στους Κλουζό ότι ήρθαν σε λάθος διεύθυνση. Ήρθα να παραδοθώ. Μετακόμισα πρόσφατα και ήρθατε σε λάθος διεύθυνση"
Εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης και για άλλους βουλευτές
Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη, καθώς εντάλματα συλλήψεων εκκρεμούν για 4 ή 5 βουλευτές και 34 ακόμα μέλη της παράταξης.
Εντάλματα εκκρεμούν και κατά των βουλευτών Νίκου Μίχου και Χρήστου Παππά.
Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Μιχαλολιάκος δεν προέβαλε αντίσταση κατά την σύλληψή του.
read more "ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος - Κασιδιάρης - Παναγιώταρος !"

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ????

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/9    
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.
Η ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει και εσύ τις πιο πολλές φορές ψάχνεις για κάτι άλλο. 

Γενικά: Έχετε αναλάβει την προστασία και ίσως και την συναισθηματική κάλυψη ατόμων που χρειάζονται την φροντίδα σας και την βοήθεια σας.
Ερωτικά: Χρειάζεται να κρατήσετε τις ευαισθησίες σας για αυτό να ακούσετε τον εαυτό σας και προσπαθήσετε να μην είστε ανατρεπτικοί ή ακόμα και εκκεντρικοί με τα άτομα που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα έχετε μια συνεργασία η οποία μπορεί να σας φέρει χρήματα.

Γενικά: Είστε πολύ ευάλωτοι και συγχρόνως άνετοι με θέματα διαφόρων οικογενειακών υποθέσεων.
Ερωτικά: Την συνταγή την γνωρίζετε αρκεί να είστε πρόθυμοι να την εξελίξετε λίγο παραπάνω. Δηλαδή να είστε τρυφεροί και καθόλου απόλυτοι για να ρέει η σχέση χωρίς κριτική και συγκρούσεις. Ο Καρκίνος μπορεί να είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ενέργειά σας είναι γενικά καλύτερη από άλλες ημέρες. Αυτό που λείπει είναι να ανακτήσετε τελείως την εμπιστοσύνη σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Γενικά: Έχετε βαλθεί να γίνετε περισσότερο αναλυτικοί και ίσως αυτό να σας δώσει την ευκαιρία να είστε περισσότερο προσγειωμένοι αλλά και με μεγαλύτερη κατανόηση στα ανθρώπινα προβλήματα.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως θα σας βάλει σε προβληματισμό γιατί μερικές φορές μπορεί να έρχεστε σε αντίθεση λόγω διαφορετικής ψυχοσύνθεσης. Από την άλλη γίνεται μερικές φορές υπερβολικός σε θέματα διεκδίκησης.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε να βάλετε μια τάξη και να γίνετε κατά κάποιον τρόπο περισσότερο νοικοκυρεμένοι σε όλα σας τα έξοδα και τα οικονομικά πλάνα.

Γενικά: Έχετε την δύναμη να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μια διάσταση τέτοια όπου θα νιώσετε πιο καλά και ίσως να σταματήσετε τις αμφισβητήσεις με μια πιο σταθερή συμπεριφορά.
Ερωτικά: Μπορεί να προκαλείτε πιο εύκολα γιατί θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί και ιδιαίτερα κοντινοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα μοιραστείτε όμορφα συναισθήματα που θα δημιουργήσουν καλή διάθεση. Να προσέχετε μόνο την ξαφνική αλλαγή στην συμπεριφορά σας. Ο Κριός θα συμμετάσχει σε όλο αυτό με έναν ανατρεπτικό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες αμφιβολίες για το αν είστε σωστοί σε κάποιες αποφάσεις και ίσως να αλλάξετε ξαφνικά ρότα. Από εκεί που πατάτε σε σίγουρα βήματα ίσως να ρισκάρετε ξαφνικά με κάτι πολύ μοντέρνο και προχωρημένο.

Γενικά: Είστε αρκετά συνεσταλμένοι και ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Θέματα της οικογένειας σας απασχολούν και θα χρειαστεί να ταυτιστείτε με ένα ρόλο που μπορεί να σας κουράζει αλλά είναι αναγκαίος για την προστασία σας.
Ερωτικά: Έχετε αντιληφθεί ότι θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποστάσεις για να έχετε την σωστή κρίση κυρίως αν σχετίζεστε με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως θα χρειαστεί να προστατέψετε κάποιες ιδέες σας ή κινήσεις που δεν πρέπει να τις μοιράζεστε με τους έξω. Μπορεί να έχετε μια λύση μη αναμενόμενη και αρκετά καλή.

Γενικά: Είστε προσανατολισμένοι προς κάτι που θα σας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και ένα κοινωνικό άνοιγμα με άτομα που τα γνωρίζετε πολύ καλά και νιώθετε πιο κοντά συναισθηματικά.
Ερωτικά: Μέσα από ένα φιλικό κύκλο θα φερθείτε πιο άνετα και ανοικτά και ίσως να κάνετε μια γνωριμία που δεν την περιμένατε. Από την άλλη θα μοιραστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει όμορφες συναισθηματικές στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε κάτι καλύτερο σε όλα τα επαγγελματικά θέματα και αν είστε μετρημένοι, θα δείτε ότι θα έχετε καλά αποτελέσματα.

Γενικά: Χρειάζεται να προσέξετε και να είστε όσο μπορείτε πιο διακριτικοί με ένα θέμα που σας διασπά από την στενή συνεργασία γιατί μπορεί να πάρετε κάτι πολύ προσωπικά και να μην έχετε σωστή κρίση.
Ερωτικά: Ο Καρκίνος είναι απαιτητικός και ίσως χάσετε την ψυχραιμία σας αν γκρινιάζει πάρα πολύ. Επειδή δεν είστε σε φάση να ακούτε κριτική καλό θα είναι να παραμείνετε κάπως ψύχραιμοι ακόμα και με τον Κριό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες οι οποίες όμως διακόπτονται μερικές φορές από απρόβλεπτα γεγονότα. Ίσως να σας φαίνεται πολύ δύσκολο αλλά μπορεί αυτή η διακοπή να είναι για το καλό σας.

Γενικά: Θα πρέπει να νιώθετε προστατευμένοι από διάφορα θέματα και με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε κάποια προβλήματα τα οποία όλο αυτόν τον καιρό σας παίδευαν.
Ερωτικά: Είστε θετικοί απέναντι σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι καλύτερα να δείχνετε τα συναισθήματά σας και τις ευαισθησίες σας για μπορείτε από τώρα να παίζετε με ανοικτά χαρτιά αλλά και να δίνετε στον άλλον να καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δεν είναι μόνο για τα ερωτικά σας αλλά και για τις δουλειές σας που θα έχουν επιτυχία, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.

Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο μαζευτεί γιατί έχουν βγει οι ευαισθησίες σας στην επιφάνεια. Ίσως να ενδιαφερθείτε πιο πολύ για τα άτομα που είναι κοντά σας. Όχι ότι σας είναι και πολύ εύκολο αλλά τουλάχιστον προσπαθείτε να βρείτε λύσεις.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες ευαισθησίες και μπορεί να παραποιείτε και κάποιες συμπεριφορές οι οποίες σας φαίνονται υπερβολικές. Κυρίως ο Καρκίνος μερικές φορές σας βγάζει έξω από τα ρούχα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε εντοπίσει ότι μερικές φορές χρειάζεστε περισσότερο την προστασία από τους συνεργάτες σας. Μπορεί να είστε δυναμικοί αλλά μερικές φορές υποκύπτετε σε κάποιες συμπεριφορές γιατί νιώθετε κουρασμένοι. Προστατέψτε τα συμφέροντά σας για να είστε εξασφαλισμένοι.

Γενικά: Έχετε την διάθεση να συνεισφέρετε περισσότερα στους γύρω σας και ίσως να κάνετε περισσότερες υπερβολές.
Ερωτικά: Η δύναμή σας αυτή την περίοδο είναι μεγάλη και θέλετε με κάποιο τρόπο να την διοχετεύσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με το Λιοντάρι έχετε σοβαρά θέματα που μερικές φορές σας διχάζουν και χάνετε το πάθος σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας ενδιαφέρουν κάθε είδους συνεργασίες και έχετε ανοιχτεί αρκετά κάνοντας προτάσεις και πολλά σχέδια για το μέλλον. Σίγουρα αν δουλέψετε σωστά και με πρόγραμμα θα έχετε σίγουρα καλές απολαβές.

Γενικά: Η ιδιαιτερότητα της ημέρας θα σας φέρει αντιμέτωπους με πρόσωπα της οικογένειας σας που έχετε χαθεί. Αν δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε καλό είναι να είστε περισσότερο ζεστοί και τρυφεροί.
Ερωτικά: Ένα πρόσωπο θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν είναι Σκορπιός θα σας μαγνητίσει με την προσωπικότητά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ δραστηριοποιημένοι κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου, οπότε μην χάσετε ευκαιρίες που μπορεί να προέρχονται από κάποια συνεργασία. Να ρίξετε την ενέργεια σας περισσότερο εκεί και όχι αλλού.

Γενικά: Είστε σε πολύ καλή φάση γιατί νιώθετε συναισθηματικά γεμάτοι. Σίγουρα θα νιώσετε τους άλλους και αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να έρθετε πιο κοντά. Η διάθεσή σας να γίνετε και πάλι παιδιά θα είναι μια καλή κίνηση για να νιώσετε ελεύθεροι.
Ερωτικά: Η ευαίσθητη φύση σας αναζητάει να βρείτε ένα ρομαντικό τρόπο να εκφράσετε την αγάπη σας. Ίσως η δημιουργία ενός παιδιού να σας φανεί σαν ο τελικός προορισμός της σχέσης σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να ρισκάρετε και να κάνετε κάτι που θα σας αποφέρει χρήματα. Αν κάποιος σας προτείνει μια δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό πιθανόν να πρέπει να την ακούσετε γιατί ίσως να κρύβει κάτι καλό.


Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/48894-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-28-9#ixzz2gBGItmVt
read more "ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ????"

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιο ελληνικό χωριό βραβεύτηκε για τα σουβλάκια του;



Μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι το πιο γνωστό μέρος της Βόρειας Ελλάδας, όπου μπορεί κάποιος να γευτεί μοναδικά σουβλάκια…
Ο λόγος για τον Άγιο Πρόδρομο που τα σουβλάκια του έχουν αποκτήσει τέτοια φήμη, που έχει φτάσει έως και τη Νέα Ζηλανδία, όπου βραβεύτηκαν πριν από χρόνια από την τοπική κυβέρνηση!
Οι μισοί από τους συνολικά 500 κατοίκους του χωριού ασχολούνται με εργασίες που αφορούν τα σουβλάκια- την παρασκευή και πώλησή τους στους επισκέπτες.
Είτε είναι κτηνοτρόφοι, είτε έχουν ταβέρνες, κρεοπωλεία, φούρνους και μανάβικα, με κύριο στόχο να παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και να εξυπηρετούν τους επισκέπτες.
Ο Άγιος Πρόδρομος, σε απόσταση 50 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και μόλις 14 χλμ από την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο, αποτελεί την ιδανική στάση για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Άγιο Όρος και το βουνό Χολομώντα.
Στα αξιοθέατα του τόπου είναι και το ποτάμι, που διασχίζει το χωριό και περιβάλλεται από άγρια βλάστηση. Σημαντική είναι η αναφορά για το εξωκλήσι του Αγίου Προδρόμου, το οποίο είναι ένα από τα μεταβυζαντινά εξωκλήσια της Χαλκιδικής και έχει σημαντική αξία για τους κατοίκους, που διοργανώνουν μεγάλο πανηγύρι στις 29 Αυγούστου.


Πηγή: http://www.to-mati.net
read more "Ποιο ελληνικό χωριό βραβεύτηκε για τα σουβλάκια του;"

Αυτή είναι η πανέμορφη ξανθιά και κόρη γνωστού εφοπλιστή που ανέβηκε ολόγυμνη σε τραπέζι καφετέριας!

Αυτή είναι η πανέμορφη ξανθιά και κόρη γνωστού εφοπλιστή που ανέβηκε ολόγυμνη σε τραπέζι καφετέριας
Σοκ έχει προκαλέσει η πανέμορφη ξανθιά η οποία καθώς έπινε καφέ σε κεντρικό μαγαζί της Γλυφάδας πέταξε τα ρούχα της και σηκώθηκε σε τραπέζι καθυβρίζοντας την αστυνομία και τους παρευρισκόμενους....
Η όμορφη ξανθιά, είναι η Ε.Λ. Κόρη πολύ γνωστού εφοπλιστή η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα, αναφέρει η Espresso.
Η νεαρή γυναίκα η οποία έχει ένα εντυπωσιακό τατουάζ στην πλάτη, ανέβηκε ολόγυμνη σε ένα τραπέζι και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει εναντίον όλων των παρευρισκόμενων αλλά της Αστυνομίας λέγοντας: «Φοράω το εισιτήριο μου, χρειάζεται να με βλέπετε γυμνή; Γιατί με κοιτάτε όταν φοράω ρούχα; Ηρθα να πιω καφέ κανονικό. Δεν πάω ρε να κάνω σολάριουμ. Εγώ πάω στη θάλασσα και κολυμπάω.
Παίρνω τα 10 ευρώ και του τα τρίβω στη μούρη του μ@@@@@ και του λέω άντε γ@@@@@@ είμαι πλούσια εγώ ρε, αγοράζω το μαγαζί άμα θέλω...Το άλλο μαγαζί με σκότωσε, βγήκα εκεί γυμνή, όταν σταματήσει τότε θα φύγω. Οποιος θέλει μπορεί να πιει τους καφέδες μου...Φωνάξτε την γ@@@@@@@ την Αστυνομία να με πιάσει, φωνάξτε τους να με πιάσουν».
Από τις ασυνάρτητες δηλώσεις της, οι θαμώνες της καφετέριας είχαν μείνει και παρατηρούσαν άναυδοι, ενώ οι εργαζόμενοι της ζητούσαν να ηρεμήσει και οδηγούσαν τα παιδιά εκτός καταστήματος.
Εν τέλει ήρθαν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγο αργότερα ο αδερφός της πήγε να την παραλάβει και εξήγησε στους αστυνομικούς πως η κοπέλα το τελευταίο διάστημα αρνείται να λάβει την φαρμακευτική της αγωγή, με αποτέλεσμα να έχει τέτοιου είδους «ξεσπάσματα».
Δείτε το βίντεο μέσα απο την καφετέρια - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gVSfM48P66A

read more "Αυτή είναι η πανέμορφη ξανθιά και κόρη γνωστού εφοπλιστή που ανέβηκε ολόγυμνη σε τραπέζι καφετέριας!"

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τί ετοιμάζει πάλι ο... ''Βαλάντης'' για το Σάββατο 28/9 ???

Είναι ο κρεοπώλης που κάνει την διαφορά στην πόλη της Νάουσας..... Ο λόγος για τον γνωστό σε όλους '' Βαλάντη '' , που με τις νοστιμιές και τις φανταστικές δημιουργίες του , έχει καταπλήξει τους πάντες.
Τί ετοιμάζει πάλι λοιπόν ???
Η απάντηση το Σάββατο 28/9 στις 8μ.μ

read more "Τί ετοιμάζει πάλι ο... ''Βαλάντης'' για το Σάββατο 28/9 ???"

Γενική είσοδος 5€ στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Νάουσας !!!



Ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο του να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα την Κυριακή στις 16:30 με αντίπαλο τον Μαχητή Τερψιθέας
Με αφορμή την πρώτη παρουσία για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στο γήπεδο μας,  το Δ.Σ αποφάσισε να προσφέρει τα εισιτήρια των 10 € στην τιμή των 5 € σε όλους τους συμπολίτες μας που θα βοηθήσουν την ομάδα να κάνει την πρώτη της φετινή νίκη.
Ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ έχει ανάγκη τον κόσμο του για να πετύχει τους στόχους του στη Γ Εθνική και να αναβιώσει και πάλι το ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν του με τη συμπαράστασή σας. Όλοι λοιπόν στο γήπεδο την Κυριακή με γενική είσοδο 5 € και ελευθέρας για όλους τους μαθητές, τα παιδιά αλλά και τις γυναίκες !!!

read more "Γενική είσοδος 5€ στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Νάουσας !!!"

ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΚΡΥΒΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ 57ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟ ΗΜΑΘΙΑΣ!

Συνελήφθη στις 23.09.2013 το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, μία υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 57 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή. Ειδικότερα, στον Πολυπλάτανο Ημαθίας κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών διενεργήθηκε αστυνομική έρευνα στην οικία
της προαναφερόμενης όπου στην αυλή αυτής βρέθηκαν θαμμένα και κατασχέθηκαν:
· (1) πιστόλι αγνώστου μάρκας διαμετρήματος 7,65 mm, 

· (27) φυσίγγια των 9 mm, 
· (11) φυσίγγια των 7,65 mm και 
· (1) φυσίγγιο 0,22 mm. 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας. 
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
 

πηγή : http://veriotis-veria.blogspot.gr
read more "ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΚΡΥΒΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ 57ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟ ΗΜΑΘΙΑΣ!"

ΧΑΘΙΘΑΚΙ ΕΧΕΤΕ ???? (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)



Πάει ένα ποντικάκι σε ένα μαγαζί κ λέει:
- Πθομάκι έχετε;
- Ναί....
- Τυράκι έχετε;
- Ναί....
- Χαθιθάκι εχετε;
- Όχι.
Την άλλη μέρα ίδιο σκηνικό.
- Πθομάκι έχετε;
- Ναί....
- Τυράκι έχετε;
- Ναί....
- Χαθιθάκι έχετε;
- Όχι.
Την άλλη μέρα τα ίδια.
- Πθομάκι έχετε;
- Ναί....
- Τυράκι έχετε;
- Ναί....
- Χαθιθάκι έχετε;
- Ναί, φέραμε.
- Πθηλά τα χέρια, αθτυνομία... !!!
read more "ΧΑΘΙΘΑΚΙ ΕΧΕΤΕ ???? (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)"

ΣΟΚ: Ελληνίδα κόρη γνωστού επιχειρηματία -εκτός εαυτού- ούρλιαζε ολόγυμνη σε καφέ της Γλυφάδας!



Σήμερα το πρωί Ελληνίδα μοντέλο πήγε σε κεντρική καφετέρια της Γλυφάδας να πιει καφέ. Ξέχασε όμως, να ντυθεί...

Η νεαρή καλλονή εμφανίστηκε ολόγυμνη μέσα στην καφετέρια, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό θαμώνες και υπαλλήλους ενώ λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να φωνάζει και να σπάει πράγματα.

Η αδικαιολόγητη συμπεριφορά της άφησε άφωνους τους παρευρισκομένους και όταν εκείνοι της έκαναν παρατήρηση, το μοντέλο άρχισε να ουρλιάζει: «Πειράζεστε να με βλέπετε έτσι γυμνή; Όταν είμαι ντυμένη δεν με βλέπετε και με κοιτάτε τώρα;;;»

Και το show δεν έληξε εκεί: Όπως αναφέρει το star.gr, δημοσιεύοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, το μοντέλο ανέβηκε πάνω στο πρώτο τραπέζι που βρήκε και άρχισε να λικνίζει το γυμνό κορμί της.

Φυσικά μετά από λίγη ώρα παρενέβη η αστυνομία και η Ελληνίδα μοντέλα συνελήφθη.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κόρη γνωστού επιχειρηματία ενώ το επεισόδιο εξελίχθη σε γνωστό καφέ της οδού Ζησιμοπούλου.

Προσεχώς περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα και τις «μέρες» του καλλίγραμμου μοντέλου...

newpost.gr

read more "ΣΟΚ: Ελληνίδα κόρη γνωστού επιχειρηματία -εκτός εαυτού- ούρλιαζε ολόγυμνη σε καφέ της Γλυφάδας!"

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑΙΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ , ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ στο 10ο Niff ???


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 2 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ , ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ !
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ : '' ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ '' , ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑΙΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ... ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ?????
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:20μ.μ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!


read more "ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑΙΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ , ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ στο 10ο Niff ???"

Μάθετε πώς θα "κόψετε" 73 ευρώ από το λογαριασμό της ΔΕΗ !

 
Στις μέρες μας οι ευκαιρίες εξοικονόμησης ολοένα αυξάνονται με νέα αποδοτικότερα προϊόντα και επιδοτούμενα προγράμματα αναβάθμισης παλιών κτηρίων.

Επιπλέον, υπάρχουν εύκολες λύσεις σχεδόν μηδενικού κόστους για την άμεση μείωση του λογαριασμού ρεύματος. Κάντε τα παρακάτω κατά προτίμηση συνδυαστικά και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα:
1. Παρακολουθήστε την κατανάλωση σας
Για να καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε εύκολα να γλυτώστε αρκετά χρήματα από το λογαριασμό της ΔΕΗ αρκεί να ξέρετε ότι από 1/1/2011 όλη η κατανάλωση ενός νοικοκυριού τιμολογείται με την τιμή της μεγαλύτερης κλίμακας στην οποία φτάνει.

 
 Όπως φαίνεται στον πίνακα εάν η κατανάλωση ξεπεράσει τις 2000 και φτάσει τις 2001 κιλοβατώρες, τότε θα πληρώσετε αυτή την μία επιπλέον κιλοβατώρα 73€. Εφόσον λοιπόν παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας και φροντίσετε να παραμείνετε κάτω από τις 2000 κιλοβατώρες το τετράμηνο. Θα έχετε κάνει ένα εύκολο πρώτο βήμα εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.

2. Βάλτε νυχτερινό τιμολόγιο*
Το κόστος του νυχτερινού όπως φαίνεται στον πρώτο πίνακα, είναι χαμηλότερο από τη μέση τιμή της ημερήσιας χρέωσης κατά 36%. Εξαιρετικά σημαντικό είναι επίσης ότιοι νυχτερινές κιλοβατώρες δεν προσμετρούνται στο σύνολο το οποίο σας ανεβάζει κλίμακα χρέωσης. Αυτό σημαίνει ότι ένα σπίτι που κατανάλωνε 2001 κιλοβατώρες θα επωφεληθεί και από τη χρέωση του 1/3 με 1/4 της κατανάλωσης με 36% μικρότερη τιμή, και θα γλιτώσει και το “καπέλο” των 73€ για 1 κιλοβατώρα κερδίζοντας συνολικά 115€ περίπου το τετράμηνο.

*Το νυχτερινό τιμολόγιο έχει δυο περιόδους λειτουργίας (Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου 02:00-08:00 και 15:30-17:30, Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 23:00-07:00)

3. Κάντε αίτηση για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο
Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο εφαρμόζεται σε 4 κατηγορίες ευπαθών κοινωνικών ομάδων παρέχοντας τη δυνατότητα να μειωθεί κατά 45% το κόστος της κιλοβατώρας της ημέρας ακόμη και πιο κάτω από αυτή της νύχτας στα 10,6λεπτά! Η αίτηση υποβάλλεται πολύ απλά, μια φορά, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.
Λύσεις για οικονομική θέρμανση!
Τα επώνυμα κλιματιστικά inverterκαι οι άλλες αντλίες θερμότητας είναι συσκευές οι οποίες παρέχουν τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με συσκευές όπως σόμπες, κάτοπτρα, θερμοπομπούς, αερόθερμα κλπ.
Επιπλέον το νυχτερινό τιμολόγιο παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα κλιματιστικά για θέρμανση το χειμώνα ακόμη πιο οικονομικά. Μπορείτε να βρίσκετε το σπίτι σας ζεστό το πρωί ή να το ζεστάνετε γρήγορα και οικονομικά το μεσημέρι όταν θα γυρίσετε από τη δουλειά.
Ακόμη και σε σπίτια που δεν διαθέτουν κλιματιστικά, συμφέρει η εγκατάστασή τους για θέρμανση, συμπληρωματικά ή ως αντικατάσταση του λέβητα, αφού απαιτούν την μικρότερη επένδυση με απόσβεση περίπου σε 3 χρόνια.


flashnews.gr
read more "Μάθετε πώς θα "κόψετε" 73 ευρώ από το λογαριασμό της ΔΕΗ !"

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Παραδίδονται μαθήματα στοματικού έρωτα – Γίνε κι εσύ εξπέρ με 80e !

Παραδίδονται μαθήματα στοματικού έρωτα - Γίνε κι εσύ εξπέρ με 80 ευρώ!
Η αρκετά προοδευτική Καθρίν Λιουμπίμοβ «ανοίγει» τα μάτια στις γυναίκες και τις μαθαίνει πως να γίνουν εξπέρ στο στοματικό σεξ.
Η σεξολόγος από τη Ρωσία, σύμφωνα με το periptero.gr, εδώ και καιρό παραδίδει μαθήματα στη σχολή της στη Μόσχα, χρησιμοποιώντας μπανάνες, ομοιώματα πέους και άλλα sex toys. Τα μαθήματα διαρκούν τρεις ώρες και κοστίζουν γύρω στα 80 ευρώ.
Οι γυναίκες που συμμετέχουν μαθαίνουν πως να ερεθίζουν τις κρυφές ερωτογενείς ζώνες του άντρα, πως να κάνουν προκαταρκτικά κολπάκια, πως να τρελάνουν έναν άντρα κάνοντάς του στοματικό έρωτα, πως και που να γλείφουν και άλλα πολύ ενδιαφέροντα!
Εκτός από το πολύ δημοφιλές «blowjob lesson» ή αλλιώς «Βαθύ Λαρύγγι» όπως αποκαλεί, η Λιουμπίμοβ κάνει μαθήματα για το πρωκτικό σεξ, για τον σούπερ γυναικείο και αντρικό οργασμό και για το εξωτικό «thai sex».
Η είσοδος των αντρών στην τάξη απαγορεύεται αυστηρά όπως και η βιντεοσκόπηση των μαθημάτων χωρίς την άδεια της καθηγήτριας.
read more "Παραδίδονται μαθήματα στοματικού έρωτα – Γίνε κι εσύ εξπέρ με 80e !"

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ζητείται κομμώτρια για την επιχείρηση '' ELENA & VETA '' στην Βύρωνος !



Το κομμωτήριο ΕΛΕΝΑ-ΒΕΤΑ στην οδό Βύρωνος 20 , ζητάει κοπέλα με προϋπηρεσία. 
Επικοινωνήστε στο τηλ. : 23320-27010
read more "Ζητείται κομμώτρια για την επιχείρηση '' ELENA & VETA '' στην Βύρωνος !"

Οι προτάσεις του Νικόλαου Τσιμτσιρίδη για λαμπερά και υγιή μαλλιά !

Για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας, αλλά και για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα, προτείνουμε τα ακόλουθα:
Φροντίστε να λούζεστε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, 2-3 φορές την εβδομάδα εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, 1-2 φορές εάν έχετε κανονικά και 1 φορά την εβδομάδα εάν έχετε ξηρά μαλλιά.
Να χτενίζετε τα μαλλιά σας πρωί & βράδυ ώστε να φεύγουν οι νεκρές τρίχες.
Χρησιμοποιείτε για το χτένισμα πηρούνα και όχι βούρτσα για να μην σπάνε οι τρίχες.
Μην χρησιμοποιείτε ποτέ μαλακτική κρέμα στις ρίζες των τριχών.
Να κάνετε μάσκα μαλλιών μια φορά την εβδομάδα.
Καθιερώστε να καθαρίζετε την ψαλίδα μια φορά τον μήνα.
Να αποφεύγετε την έκθεση των μαλλιών σας σε δυνατό αέρα. Σε τέτοια περίπτωση φροντίστε να τα μαζεύετε.
Μην κοιμάστε ποτέ με δεμένα μαλλιά, αλλά με λυτά.
Να αποφεύγετε τις βαφές μαλλιών, μέχρι να αρχίσουν να ασπρίζουν.
Μην χρησιμοποιείτε συνεχώς το ίδιο σαμπουάν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουν τα μαλλιά να ατονούν, να λαδώνουν πιο γρήγορα (βαραίνουν) και να κάνουν πιτυρίδα.
Όλα τα παραπάνω τα κάνουμε για να μην αδυνατίζουν τα μαλλιά και πέφτουν. Επίσης για να μην κάνουν ψαλίδα και για να φαίνονται όμορφα και υγιή.



Το Νο.1 κομμωτήριο της Βέροιας ! Τηλ. : 23310-23643 (σταθερό) & 6977.187290 (what's up)

read more "Οι προτάσεις του Νικόλαου Τσιμτσιρίδη για λαμπερά και υγιή μαλλιά !"

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

5χρονη στο Άργος έπιασε τον μπαμπά της στο κρεβάτι με τη... γιαγιά!

Βούιξε μια ολόκληρη γειτονιά στο Άργος όταν μαθεύτηκε ότι ο γαμπρός πιάστηκε «στα πράσα» με την…
πεθερά του! Και το αξιοσημείωτο είναι πως η αποκάλυψη της απιστίας έγινε από την πεντάχρονη κόρη του.

Το περιστατικό συνέβη πριν δεκαπέντε μέρες περίπου και έφτασε σχεδόν αμέσως στ’ αυτιά μας αλλά θελήσαμε πρώτα να διασταυρώσουμε μερικά στοιχεία γιατί ο καθένας έλεγε το «μακρύ του και το κοντό του». Να, λοιπόν, τι συνέβη:

Ο νεαρός πατέρας, 32 χρονών και άνεργος εδώ και έξι μήνες, έμενε αναγκαστικά στο σπίτι και πρόσεχε το 5χρονο κοριτσάκι του καθώς η γυναίκα δουλεύει τα πρωινά. Το σπίτι είναι στο ισόγειο οικοδομής, όπου στον πρώτο όροφο μένει η πεθερά, διαζευγμένη σαρανταπεντάρα, ιδιαιτέρως θελκτική και γυναίκα παθιασμένη για… ζωή, όπως λένε στη γειτονιά…

Εκείνη την ημέρα, όπως και τις προηγούμενες, το κοριτσάκι είχε πάει σε μια συνομίληκη γειτονοπούλα και έπαιζαν. Το παιγνίδι, όμως, πήρε γρήγορα τέλος γιατί η μητέρα του άλλου κοριτσιού το πήρε μαζί της να πάει να ψωνίσει. Έτσι, η μικρή γύρισε σπίτι της πριν από την συνηθισμένη ώρα και μπαίνοντας αναζήτησε τον πατέρα της. Ακούγοντας συνομιλία κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα, όπου τον είδε… σε περιπτύξεις με την γιαγιά της! Το παράνομο ζευγάρι ταράχτηκε, όπως ήταν φυσικό και έσπευσαν να της εξηγήσουν πως ο μπαμπάς ήταν κρυωμένος και η γιαγιά του έκανε… εντριβή για να του φύγει το κρύωμα… Πίστεψαν πως το θέμα είχε λήξει και η γιαγιά ανέβηκε στο σπίτι της για να μαγειρέψει το μεσημεριανό της οικογένειας.

Η έκρηξη συνέβη το μεσημέρι όταν γύρισε η μητέρα και το κοριτσάκι της ανέφερε ανήσυχο για τον μπαμπά που ήταν άρρωστος και τη γιαγιά που προσπαθούσε να τον… κάνει καλά! Οι φωνές και τα σπασίματα, όπως ήταν αναμενόμενο, ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά, μιας και η 25χρονη κόρη γνώριζε το θερμό ταπεραμέντο της μάνας της…


paratiritis-news.com
read more "5χρονη στο Άργος έπιασε τον μπαμπά της στο κρεβάτι με τη... γιαγιά!"

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ''αστέρια'' του Γιάννη Σισμανίδη έρχονται ξανά στην Βέροια !


Η MODA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ .... ΒΕΡΟΙΑ !

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 , Η ΜΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ CAFE-BAR 4 EΠΟΧΕΣ !!
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ , ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ '' ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/2014 !

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ :


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!



read more "Τα ''αστέρια'' του Γιάννη Σισμανίδη έρχονται ξανά στην Βέροια !"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks